Iti place sa calatoresti, sa te documentezi despre locurile pe care le vizitezi sau despre alte destinatii minunate in care ai dori sa ajungi in viitor ? Esti tentat de o cariera in turism si nu stii cum sa pornesti pe acest drum ?

Explore Travel iti ofera acum aceasta posibilitate ! Cautam doua persoane pentru un internship in cadrul Explore Travel pentru 3 luni incepand cu Ianuarie 2013.

Avem multe proiecte in plan pentru 2013 si cautam 2 persoane active, cu initiativa si totodata pasionate de turism care sa participe activ la dezvoltarea acestor viitoare proiecte ale firmei noastre. Cele 2 persoane vor avea un program part time si flexibil la sediul firmei din Str Praga Nr 1 (zona Piata Victoriei), vor descoperi modul de lucru intr-o agentie de turism alaturi de viitorii lor colegi, vor experimenta lucruri noi precum sisteme de rezervari online, tendinte noi in turism, modalitati de vanzare, social media in turism, travel blogging,  vor participa la prezentari din domeniul turismului si cel mai important, vor avea posibilitatea sa isi faca o idee generala despre ce inseamna munca intr-o agentie de turism, deoarece vor munci cu adevarat in timpul acestui internship. Acest internship va dura 3 luni si o sa fie unul platit in functie de program si implicare. Va exista posibilitatea de a continua in acelasi mod sau chiar de angajare la finalul celor 3 luni in functie de rezultatele personale pe durata practicii.

Candidatul ideal ar trebui sa aiba deja ca interes turismul, sa fie sociabil si sa isi doreasca sa invete lucruri noi, sa aiba initiativa si sa nu ezite sa isi spuna parerea personala, sa fie organizat si sa poate lucra la mai multe proiecte in paralel. Limba engleza nivel avansat si cunostinte foarte bune operare PC sunt esentiale.

Speram ca deja ai auzit despre Explore Travel. Daca nu sau daca vrei sa afli mai multe, mai jos este o scurta descriere si te invitam sa accesezi site-ul nostru www.exploretravel.ro

“Explore Travel este agentia de turism care isi doreste sa inspire trecerea turismului obisnuit intr-o noua etapa: cea de calatorie in esenta locurilor. Din acest motiv, punem accent pe experiente cat mai autentice, in care Calatorul devenit localnic se contopeste cu mediul inconjurator. Noi iubim cu adevarat turistii care nu se multumesc sa bifeze un oras sau altul, ci prefera sa-si transforme pasiunea pentru fiecare calatorie intr-o experienta unica, de neuitat.
Si noi suntem ca ei, calatorim pentru a descoperi lucruri noi, atat la Luvru, cat si in piata centrala din Antananarivo. Incercam ca in fiecare excursie sa descoperim lucruri memorabile, unghiuri diferite de vedere, pe care sa le recomandam mai departe turistilor nostri”

Cum sa aplici ? Trimite o scrisoare de intentie insotita de un CV pe e-mail la indira@exploretravel.ro cu titlul “Internship @ Explore Travel” pana la data de 10 Decembrie 2012. Interviurile vor avea loc in luna Decembrie, iar cele 2 persoane care vor fi alese pentru acest internship vor incepe colaborarea in 7 Ianuarie 2013.

Multumim anticipat si asteptam cu interes scrisorile voastre de intentie.

***** UPDATE 22.12.2012

Multumim foarte mult pentru interesul acordat pentru aceste doua locuri de internship. Am primit un numar foarte mare de scrisori de intentie si CV-uri, cu mult peste ceea ce ne asteptam. Cu greu, in cele din urma am ales 10 persoane care au fost deja contactate pentru un interviu la inceputul lunii Ianuarie. Dintre acesti 10 candidati vom alege 2 care vor incepe practica in cadrul firmei noastre in luna Ianuarie. In cazul in care nu ati fost contactati pana acum, inseamna ca nu va aflati printre cei 10 candidati acceptati pentru faza interviului.

Echipa Explore Travel va multumeste si va ureaza Craciun Fericit si un 2013 plin de bucurii si calatorii frumoase.

Tags: , , , ,

Raspunde

Security Code: