Expozitia universala EXPO Milan 2015 

EXPO Milan este expozitia non-comerciala universala, care va avea loc in perioada 1 mai – 31 octombrie 2015 in Milano si care se va concentra pe tema nutritiei.

Expozitia universala EXPO este un eveniment global cu un continut educational ridicat, care se focuseaza asupra unei teme specifice si se desfasoara o data la 5 ani de mai mult de un secol.

Idealurile din spatele EXPO au ramas neschimbate pana astazi: perpetuarea informatiei, imbunatatirea conditiilor de viata, facilitarea intalnirilor intre diferitii factori de decizie si ameliorarea cooperarii dintre state sunt telurile principale ale expozitiei globale.  In cadrul EXPO Milan 2015 si-au confirmat participarea peste 130 de tari, care isi vor desfasura fortele pe o suprafata de 1 milion de mp.

Tema acestui EXPO este “Feeding the Planet ӏ Energy for Life” si va aborda doua chestiuni fundamentale ale mileniului al treilea: cum sa creezi conditiile de a furniza mancare sanatoasa si suficienta pentru intreaga omenire si cum sa garantezi sustenabilitate, astfel incat sa pastrezi echilibrul delicat intre om, pamant, apa si aer.

Vizitatorii vor intalni pe durata expozitiei teme extrem de variate – de la agricultura la stiinta, de la nutritie la probleme de mediu– toate gravitand in jurul temei centrale, dar avand ecou in aproape toate domeniile. In acelasi timp, EXPO va fi o calatorie prin istorie si viitor, o poveste fascinanta plina de calatorii tematice, evenimente stiintifice si artistice, jocuri si educatie pentru tineri,adulti si copii.

Vizitatorii vor trece prin zone care vor avea ca tema apa, copaci si habitate reprezentand fiecare continent, alaturi de cele mai moderne tehnologii folosite pentru imbunatatirea calitatii vietii.

Pavilioanele vor expune tendinte, life-style si traditii din diferite continente cu scopul de a orienta oamenii catre practici mai virtuoase cu privire la agricultura, nutritie si probleme de mediu.

Regasiti mai jos pachetele noastre tematice, care pot fi personalizate suplimentar la cerere.

Explore Travel este agent revanzator autorizat pentru EXPO Milan 2015 si ofera pachete la tarife speciale, care includ biletul de intrare la EXPO, cazare si transferuri catre / de la zona expozitionala, iar la cerere bilete de avion si transferuri de la aeroport la hotel si invers.Deoarece EXPO Milan este o expozitie globala cu un numar aproximativ de 20 de milioane de vizitatori, Explore Travel ofera si pachete de cazare in orasele din nordul Italiei –  Torino, Venetia, Florenta, Bologna sau Verona, transportul la EXPO fiind extrem de facil.

Special pentru clientii corporate am creat cateva pachete tematice, care sunt prilejul perfect pentru un incentive sau unteambuilding. Fie ca este vorba de arhitectura, design sau fashion, de cladiri istorice si delicatese, de mostenirea culturala si stiintifica lasata de Leonardo da Vinci sau de fotbal si alte sporturi, Milano este orasul versatil cu 1000 de fatete.

Cu o istorie si o arhitectura indeajuns de bogata incat sa va tina ocupati timp de minim o saptamana, Milano este acest mélange reusit intre istorie, fashion, arta si aspecte contemporane ale vietii, precum baruri si restaurante, unde cu siguranta nu veti avea ocazia sa va plictisiti. Beneficiati de asemenea, pana la data de 15 noiembrie de reducerea early booking de 7%, dar si de o personalizare suplimentara a pachetelor la cerere.