Destinatie: |
Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: https://www.atmosphere-kanifushi.com/

Descriere hotel

 Atmosphere Kanifushi Maldives 5* este amplasat in mijlocul unei lagune cu nuante turcoaz, de-a lungul plajei cu nisip fin, inconjurat de vegetatie exotica. Este localizat in atolul Lhaviyani, la 133 km nord de aeroportul Male, transferul realizandu-se cu hidroavionul, calatoria durand in jur de  30 minute. Insula are o lungime de 2 km si o latime de 90 metri.

Hotelul dispune de 150 de camere cu vedere spre apus,  Junior Sunset Suite, Sunset Beach Villa, Sunset Pool Villa, Sunset Family Villa. Acestea au o suprafata de 100 metri patrati, inclusiv spatiul exterior. Sunt decorate atat in stil modern, cat si traditional. Beneficiaza de: acces direct la plaja, minibar, jacuzzi, cafetiera, seif, televizor, ipod, aer conditionat, spatiu exterior privat. Baia este semi-deschisa (o parte fiind fara acoperis). La Atmosphere Kanifushi Maldives, oaspeții au la dispoziție o serie de
activități gratuite, de la excursii de pescuit la apusul soarelui, la snorkelling și sporturi de apă cu ambarcațiuni nemotorizate.

Hotelul dispune de 4 restaurante si 2 baruri, oferind atat preparate locale cat si internationale. Restaurantul The Liquid  ofera preparate din bucataria internationala, Teppanyaki Grill ofera mancare japoneza  Just Veg ofera turistilor doar preparate vegetariene, cu specific asiatic si mediteraneean. Restaurantul Spice este dedicat in special servirii cinei, iar Sunset este barul principal aflat la piscina ce ofera variate cocktailuri, vinuri si alte tipuri de bauturi alcoolice.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii