Destinatie:
Regiune - Oras: | |
Numar stele: 3
Web-site hotel: http://www.apartamentoscaribe.com/en/

Descriere hotel

Localizare: situat chiar în Playa de las Americas, la 600 m de la Playas de Troya, in apropierea oraşului Playa de las Americas – destinatia perfecta de petrecere a timpului liber.

Facilitati hotel: Activitati sportive, jocuri si activitati: piscina principală, terase la soare, paturi de soare gratuite, dusuri, teren de tenis (taxe locale), mese de biliard (taxe locale), şi mini golf. Troya Plaja este la doar 600 m distanţă, cu şezlonguri şi umbrele de soare de a angaja şi de sporturi de apă sunt disponibile să se bucure. Iubitorii de golf se pot bucura de cursuri de golf din apropiere (5 într-o rază de 25 km), există, de asemenea, mai multe facilităţi SPA din America, precum şi parcul de apă lângă uşă.

Suplimentare: Recepţie 24 de ore, schimb valutar, spălătorie, birou de turism, închiriere de biciclete, închiriere auto, serviciu de transfer de la aeroport este disponibil la cerere de la hotel, ambele normale si VIP, pentru o taxa.

Dotari camere: oferă apartamente confortabile cu un dormitor, care poate găzdui până la 3 persoane cu vedere la piscină sau la mare şi o clasă suplimentară superioară este disponibil. Toate unitatile au o baie integral privat, dormitor dublu, cameră de zi cu canapea extensibila, bucătărie cu frigider, ustensile de gătit şi 2 inel de plitei, TV (contra cost) şi un balcon mobilat sau terasă.

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachet Charter Tarom 7 nopti – incepand de la 774  Euro de persoana

Plecari din Bucuresti in fiecare Marti in  perioada 11 Iunie – 8 Octombrie

Pentru a consulta oferta completa Descarca Oferta Standard.

situat chiar în Playa de las Americas, la 600 m de la Playas de Troya, in apropierea oraşului Playa de las Americas – destinatia perfecta de petrecere a timpului liber.

situat chiar în Playa de las Americas, la 600 m de la Playas de Troya, in apropierea oraşului Playa de las Americas – destinatia perfecta de petrecere a timpului liber.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii