Destinatie:
Regiune - Oras: |
Numar stele: 3
Web-site hotel: http://www.campdemar.es

Descriere hotel

Localizare: Hotelul este localizat la malul marii in apropiere de plajele Camp de Mar si Sen Dones. Este localizat la 35 de km de aeroport si 25 de km de capitala Palma de Mallorca.

Descriere: Hotelul ofera 412 camere cu vedere la mare,  bar,  spatiu pentru citit, camere de conferinte, teren de tenis,  spa,  garaj, spatii comune.

Facilitati:  Camp de Mar (4*) este un hotel atractiv ce ofera camere confortabile si moderne. Toate camerele au un design contemporan, balcon sau terasa, aer conditionat si incalzire centrala, plasma TV ( se prind canale internationale), telefon, seif, frigider, baie, uscator de par si consumabile de baie. Pentru cei care doresc sa calatoareasca cu familia hotelul poate asigura camere dubla adecvata.

Spa-ul hotelului asigura servicii de masaj, tratamente faciale, tratamente de relaxare. De asemena hotelul asigura turistilor acces la jacuzzi, piscina interioara, vestiare, sauna, baie turceasca.

De asemenea hotelul beneficiaza de piscina exteriora, rampa pentru persoane cu dizabilitati si spatiu special pentru copii.

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachete charter Tarom 7 nopti – incepand de la 895 euro/persoana.

Plecari din Bucuresti, in fiecare miercuri in perioada 19 iunie 2013 – 21 august 2013.

Pentru a consulta oferta  descarca oferta completa.

Hotelul este localizat la malul marii in apropiere de plajele Camp de Mar si Sen Dones. Este localizat la 35 de km de aeroport si 25 de km de capitala Palma de Mallorca.

Hotelul este localizat la malul marii in apropiere de plajele Camp de Mar si Sen Dones. Este localizat la 35 de km de aeroport si 25 de km de capitala Palma de Mallorca.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii