Destinatie: |
Regiune - Oras: | |
Numar stele: 4+
Web-site hotel: http://www3.hilton.com/en/hotels/egypt/hilton-sharm-el-sheikh-fayrouz-resort-FAYHITW/index.html#

Descriere hotel

Localizare: Acest complex de lux, din cadrul lanţului hotelier Hilton, este situat în Naama Bay şi are vedere spre Marea Roşie, fiind amplasat la 15 minute cu maşina de Aeroportul Internaţional din Sharm El Sheikh.

Facilitati hotel: În centrul de sporturi de apă de la Hilton Fayrouz Resort puteţi face scufundări şi snorkelling. Există, de asemenea, terenuri de tenis şi un centru de fitness complet echipat. Complexul include un club pentru copii şi zone de piscină pentru copii.

Restaurantul Wadi de la Hilton oferă o terasă în aer liber, cu vedere la promenada de pe malul mării. Localul Starlight Dinner are un bufet în aer liber, într-un cadru cu specific arab. De asemenea, aveţi la dispoziţie restaurante italiene sau cu specific marin.

Dotari camere: acces la internet de mare viteză, un birou şi facilităţi de baie de lux. Unele camere au vedere la zona piscinei.

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachet Charter Tarom-7 nopti incepand de la 620 euro de persoana

Plecari din Bucuresti  in fiecare joi in perioada 7 Martie-20 Iunie 2013.

Pentru a consulta oferta completa Descarca Oferta Early Booking pana la 28.02.2013 sau pana la data inscrisa in dreptul fiecarui hotel.

Este situat în Naama Bay şi are vedere spre Marea Roşie, fiind amplasat la 15 minute cu maşina de Aeroportul Internaţional din Sharm El Sheikh.

Este situat în Naama Bay şi are vedere spre Marea Roşie, fiind amplasat la 15 minute cu maşina de Aeroportul Internaţional din Sharm El Sheikh.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii