Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: http://www3.hilton.com/en/hotels/mauritius/hilton-mauritius-resort-and-spa-MRUHIHI/index.html

Descriere hotel

Înfipt în inima Wolmar, Hilton Mauritius Resort & Spa este un punct ideal de unde se poate descoperi Insula Mauritius. De aici, oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraş plin de viaţă are de oferit. Vizitatorii de la hotel se pot delecta prin turul atracţiilor oraşului: Rempart scufundări, Tamarin Surf, Tamarina Golf.

Hilton Mauritius Resort & Spa oferă de asemenea multe facilităţi pentru a vă îmbogăţi sejurul din Insula Mauritius. Hotelul oferă acces la o gamă largă de servicii, incluzând spălătorie, babysitting, facilităţi persoane cu handicap, centru de afaceri, concierge.

Acest hotel are 193 camere de oaspeţi minunat amenajate, fiecare incluzând acces internet wireless (contra cost), cinematograf intern, cadă de baie, seif în cameră, minibar. Facilităţile de recreere ale acestui hotel , care includ club copii, jacuzzi, teren de golf (la faţa locului), spa, grădină sunt proiectate pentru evadare şi relaxare. Facilităţi superbe şi o locaţie excelentă fac din Hilton Mauritius Resort & Spa locul perfect pentru a te delecta cu sejurul dvs. din Insula Mauritius.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii