Destinatie:
Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: http://www.aegeandream.com/en_mm01.htm

Descriere hotel

Localizare:  Hotelul Aegean Dream este localizat pe plajă, în staţiunea Turgutreis, una dintre cele mai frumoase din zona Bodrum, la 1 km d ecentrul staţiunii, la 20 km de Bodrum şi 51 km de aeroportul din Bodrum.
Facilitati hotel:  Resortul are 5 restaurante si 6 baruri ce oferă o gamă variată de mâncăruri şi băuturi locale şi internaţionale, 2 săli de conferinţe si un centru de afaceri, o parcare interioară şi una exterioară, telefon, fax, copiator, internet de mare viteză, curăţătorie, servicii de fotografie, mini market, magazin de bijuterii, inchiriere maşini, medic la cerere, şcoală de scufundări.
Facilitati camere:  Cele 251 de camere se află repartizate în cele 2 clădiri ale hotelului. Există 2 concepte: Dream Resort cu 183 camere si Dream Select cu 68 de camere . Hotelul are camere standard, family room, camere cu conexiune, suite şi camere pentru persoane cu disabilităţi. Toate camerele au parchet laminat cu covoare făcute manual şi sunt echipate cu aer condiţionat, minibar, satelit TV, uscător de păr, seif electronic, telefon direct, baie cu duş, balcon/terasă.
Sport si agrement:  Hotelul oferă o gamă variată de activităţi turiştilor săi printre care şi aerobic, sporturi acvatice, gimnastică în aer liber, jogging de dimineaţă cu asistenţă din partea unor instructori experimentaţi, volei pe plajă, basketball, tenis de câmp, tenis de masă şi fotbal. Deasemenea, clienţi pot opta pentru minicinema, discoteca hotelului sau animaţie pe toată durata zilei.
Piscina:  Hotelul are 2 piscine exterioare pentru adulţi şi una pentru copii, o piscină interioară pentru adulţi şi una pentru copii. Şezlongurile şi umbrelele sunt gratuite.
Facilitati pentru copii:  Loc de joacă pentru copii, piscină cu valuri.
Plaja:  Hotelul se află situat pe plaja de nisip. Pe plajă există cabine, duşuri şi toalete.

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachet Charter Tarom 7 nopti – incepand de la 577 euro de persoana

Plecari din Bucuresti in fiecare joi in perioada 23.05. 2013 – 03.10.2013

Pentru a consulta oferta completa Descarca Oferta

Hotelul Aegean Dream este localizat pe plajă, în staţiunea Turgutreis, una dintre cele mai frumoase din zona Bodrum, la 1 km d ecentrul staţiunii, la 20 km de Bodrum şi 51 km de aeroportul din Bodrum.

Hotelul Aegean Dream este localizat pe plajă, în staţiunea Turgutreis, una dintre cele mai frumoase din zona Bodrum, la 1 km d ecentrul staţiunii, la 20 km de Bodrum şi 51 km de aeroportul din Bodrum.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii