Destinatie:
Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: http://www.jumeirah.com/en/hotels-resorts/dubai/madinat-jumeirah/al-qasr/

Descriere hotel

Hotelul este situat lângă Madinat Jumeirah Souk. Dubai Internet City este la 15 minute de mers cu maşina de hotel. Hotelul oferă parcare gratuită.

Facilitati: Situat pe 2 km de plajă privată, Hotelul Madinat Jumeirah de 5 stele oferă zone amenajate mari cu cursuri de apă în stil canal, camere cu balcon privat mobilat şi restaurant suspendat deasupra Golfului Arabic care serveşte fructe de mare. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la Wild Wadi Water Park care este conectat cu Madinat Jumeirah printr-un curs de apă în stil canal. De asemenea turistii pot să se relaxeze pe plaja de nisip privată a Hotelului Al Qasr unde pot savura gratuit fructe proaspete. Talise Spa are camere de tratament deasupra apei. Alte facilităţi ale hotelului includ un complex mare de piscine cu zone dedicate copiilor şi lobby lounge din marmură, cu palmieri.

Restaurante : Magnolia, unul dintre cele 44 de restaurante şi baruri ale Hotelului Al Qar, serveşte diverse mâncăruri organice. Oaspeţii pot să admire apusul de soare la Barul Koubba sau să savureze un prânz tip bufet arab extins.

Camerele spaţioase de la Al Qasr Hotel Madinat Jumeirah au vedere la Golful Arabic sau la terenurile hotelului. Toate camerele includ dressing privat, cabină de duş cu efect de ploaie şi mobilier de epocă.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii