Destinatie:
Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: http://www.rotana.com/rotanahotelandresorts/unitedarabemirates/dubai/amwajrotana

Descriere hotel

Amwaj Rotana este conectat la The Walk, singurul bulevard comercial în aer liber de pe litoralul din Dubai. Centrul comercial Dubai Marina se află la doar 5 minute de mers cu maşina de hotel. Plaja din Jumeirah este la 30 de minute de mers cu maşina de aeroportul internaţional din Dubai.

Aflat pe faleza plină de viaţă din Jumeirah, Amwaj Rotana oferă o sală de fitness, o saună şi o piscină în aer liber. Sala de fitness bine echipată include echipamente cardiovasculare. După un antrenament, oaspeţii se pot relaxa cu un masaj terapeutic sau în cada cu hidromasaj.

Restaurante : Horizon All Day Dining oferă o gamă largă de preparate internaţionale. Rosso include un cuptor cu lemne pentru pizza şi serveşte preparate italieneşti tradiţionale. Benihana asigură specialităţi japoneze şi este renumit pentru bucătăria deschisă în stil teppanyaki. Barul cu terasă de lângă piscină oferă un cadru informal relaxat, unde vă puteţi relaxa pe parcursul întregii zile.

Camere: Rotana asigură spaţii de cazare elegante, dotate cu aer condiţionat, TV LCD cu canale prin satelit şi facilităţi pentru prepararea de cafea. Fiecare baie bine echipată include halate şi papuci. Toate camerele sunt mobilate elegant şi au balcon cu vedere la Golful Arabic.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii