Destinatie: |
Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: http://www.clubbluedreams.com/Default.aspx

Descriere hotel

Localizare: Hotelul se afla localizat in zona Golfului Zeytinlikahve, la 10 km de orasul Bodrum si la 23 km de aeroportul din Bodrum

Facilitati hotel: Aqua Park (cu tobogane), 2 piscine pentru adulti, piscina pentru copii, piscina interioara cu jacuzzi, echipa de animatie, seri turcesti, discoteca, activitati sportive.
Miniclub pentru copii intre 4 si 12 ani, loc de joaca pentru copii, animatie si discoteca pentru copii; Centru SPA cu baie turceasca, camera cu aburi, sauna, jakuzzi, centru fitness; sala de jocuri unde este si internet.
Cu plata sunt: masaj, bauturile de import, minibar daca se doreste reumplut, inghetata, freshurile de fructe, seif, lectii de tenis, nocturna terenului de tenis, sporturile de apa motorizate, barca cu pedale, scufundarile, serviciile de babysitting, telefon, fax, Internet, rent a car, shuttle minibus de la hotel spre Bodrum.

Dotari camere: Hotelul dispune de camere familiale si camere standard dispuse in vile cu 2 etaje. Cea mai mare parte din camere sunt cu vedere la mare si o mare parte din ele au balcon sau terasa.
Camere standard sunt decorate modern, au vedere la mare sau la gradina, au TV LCD satelit, minibar la sosire cu sucuri si apa, aer conditionat separat, seif electronic, telefon direct, baie cu cada si uscator de par.
Camerele familiale sunt formate din 2 camere standard cu conexiune si o singura baie. Au vedere la mare sau la gradina si sunt dotate cu TV LCD satelit, aer conditionat separat, minibar la sosire cu sucuri si apa, seif electronic, telefon direct, baie cu cada, uscator de par.

 

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachet Charter Tarom 7 nopti – incepand de la 458 euro de persoana

Plecari din Bucuresti in fiecare joi in perioada 23.05. 2013 – 03.10.2013

Pentru a consulta oferta completa Descarca Oferta

Hotelul se afla localizat in zona Golfului Zeytinlikahve, la 10 km de orasul Bodrum si la 23 km de aeroportul din Bodrum

Hotelul se afla localizat in zona Golfului Zeytinlikahve, la 10 km de orasul Bodrum si la 23 km de aeroportul din Bodrum

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii