Destinatie: |
Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: http://www.calientebodrumresort.com/

Descriere hotel

Localizare: Hotelul se afla la 35 km de Aeroportul Bodrum si la 5 km de centrul orasului Bodrum. Hotelul este situat la 5 minute de Golful Torba.

Facilitati hotel: 1 restaurant interior, 1 restaurant exterior, 1 restaurant a la carte, Lobby bar, restaurant bar, Pisidya Bar, Zeus Bar. Plaja privata – hotelul asigura transfer la plaja din ora in ora, 2 piscine olimpice exterioare, 2 piscine exterioare pentru copii si 3 tobogane. Sezlongurile si parasolarele sunt gratuite. Fara plata: tenis de masa, miniclub copii, teren de tenis, baschet, mini fotbal, volei, aquapark, baie turceasca, fitness, internet wireless.
Cu plata: telefon- fax, seif, nocturna pentru tenis, internet cafe, room service, spalatorie, spa center, doctor, shopping center.

Dotari camere: Hotelul dispune de 256 camere standard si 9 suite. Toate camerele au balcon, sunt cu vedere la mare sau cu vedere la padure, minibar ( doar apa este gratuita), telefon, satellit tv si uscator de par.

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachet Charter Tarom 7 nopti – incepand de la 405 euro de persoana

Plecari din Bucuresti in fiecare joi in perioada 23.05. 2013 – 03.10.2013

Pentru a consulta oferta completa Descarca Oferta

Hotelul se afla la 35 km de Aeroportul Bodrum si la 5 km de centrul orasului Bodrum. Hotelul este situat la 5 minute de Golful Torba.

Hotelul se afla la 35 km de Aeroportul Bodrum si la 5 km de centrul orasului Bodrum. Hotelul este situat la 5 minute de Golful Torba.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii