Destinatie: |
Regiune - Oras: | |
Numar stele: 5
Web-site hotel: www.cardabeachhotel.gr

Descriere hotel

Localizare: situat in sud-estul insulei Kos, la o distanta de 7 km fata de aeroport si la 30 km de centrul orasului Kos.

Facilitati: deschis in 2008, 200 camere din care 150 standard, 26 suites si 24 sharing pool suites, 1 restaurant principal, 2 restaurante a-la-carte (asiatic si italienesc), 2 baruri, piscina exterioara si interioara, sala de conferinte.Sport si activitati pentru timp liber: SPA, baie turceasca, sauna, masaj, sala fitness, jacuzzi, teren de tenis de camp, baschet, mini fotbal, tenis de masa, biliard, aerobic.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu balcon/terasa, aer conditionat, TV satelit, DVD player, 2 telefoane, frigider, facilitati preparare cafea/ceai, halate de baie/papuci.Alte tipuri de camere (pentru care rezervarea si oferta se efectueaza la cerere): Suita sau Suita Sharing Pool ( minim 2 adulti+2 copii/maxim 3 adulti+ 1 copil).

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachet Charter Tarom 7 nopti – incepand de la 730 euro de persoana

Plecari din Bucuresti in fiecare Miercuri in  perioada 19Iunie – 25 Septembrie 2013

Pentru a consulta oferta completa Descarca Oferta Standard

Hotelul este situat in sud-estul insulei Kos, la o distanta de 7 km fata de aeroport si la 30 km de centrul orasului Kos.

Hotelul este situat in sud-estul insulei Kos, la o distanta de 7 km fata de aeroport si la 30 km de centrul orasului Kos.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii