Destinatie: |
Regiune - Oras: |
Numar stele: 4
Web-site hotel: www.chandrishotels.gr

Descriere hotel

Localizare: Hotelul este situat in statiunea Dassia pe plaja, la 11km de orasul Corfu, la 10 km de port si la 12 km de Aeroportul International.

Facilitati: Hotelul dispune de receptie spatioasa si confortabila cu TV – video, 2 restaurante cu terasa, 2 baruri la piscina, 2 baruri pe plaja, taverna pe plaja, 3 piscine (2 pentru adulti si 1 pentru copii), centru de fitness supervizat cu sauna, jacuzzi, baie de aburi, facilitati pentru masaj, teren de joaca si mini-club supervizat pentru copii, plaja privata, sala de conferinte (capacitate 400 persoane), cinema in aer liber, 3 terenuri de tenis, 2 jacuzzi exterioare, coafor, magazin de bijuterii, suveniruri, parcare gratuita, transport shuttle in oras, birou de inchiriat masini, centru de calarie (la 10 km de hotel), teren de golf.

Dotari camere: Hotelul dispune de 251 camere dotate cu aer conditionat, balcon sau terasa, satelit-TV, radio, baie, uscator de par, senzori anti-incendii.
Activitati timp liber: Tenis, volei, golf, ski nautic, canoe, surf, parasutism, scuba-diving, calarie, biliard, jocuri electronice, sedinte fitness, sauna , jacuzzi, masaj, animatie, plimbari si excursii optionale.

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachete charter Tarom 7 nopti – incepand de la 712 euro/persoana.

Plecari din Bucuresti, in zile de sambata in perioada 15 iunie 2013 – 31 august 2013.

Pentru a consulta oferta completa descarca Oferta Standard.

Hotelul este situat in statiunea Dassia pe plaja, la 11km de orasul Corfu, la 10 km de port si la 12 km de Aeroportul International.

Hotelul este situat in statiunea Dassia pe plaja, la 11km de orasul Corfu, la 10 km de port si la 12 km de Aeroportul International.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii