Destinatie: |
Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: http://www.delphinhotel.com/

Descarca Conceptul Ultra All Inclusive Descriere hotel

Localizare: Hotelul este situat pe plaja din Lara, la 15 km de centrul orasului Antalya si la 11 km de aeroportul international.

Facilitati: Programe de animatie pe timpul zilei (concursuri, jocuri in apa, activitati sportive) si seara (seri turcesti, spectacole, discoteca, cinema, animatie penru copii, miniclub, minicinema, minibar).
Room service, jacuzzi, baie turceasca, sauna, teren de tenis, fax, internet, spalatorie, salon de infrumusetare, asistenta medicala, teren de joaca pentru copii, baby sitting, coafor, masaj, centru de fitness, centru spa, internet si jocuri pe calculator.

Dotari camere: Hotelul dispune de 462 de camere, cu vedere la mare sau la munte, dintre care 396 camere standard, 2 camere pentru persoane cu dizabilitati, 58 camere familiale duplex, 1 apartament Pink Moon Suite (pentru tineri casatoriti), K1 Suite K2 Suite, black room suite, 1 king suite si 1 Presidential Suite.
Camerele standard au o suprafata de 26-30mp, 1pat dublu sau 2 paturi twin si 1 sofa extensibila; minibar umplut zilnic (bauturi racoritoare, bere, apa, alone, ciocolata), telefon direct, aer conditionat, uscator de par, seif, balcon si parchet laminat.
Camerele pentru personae cu dizabilitati au o suprafata de 26-30mp, sunt amplasate la primul nivel, baie utilata in concordanta cu nevoile persoanelor cu dizabilitati.
Camerele familiale au o suprafata de 47mp, 2 dormitoare, 2 balcoane, 2 bai.
Apartamentul Pink Moon Suite (pentru tineri casatoriti) are o suprafata de 100mp; este decorat in culoarea roz; are domitor cu pat matrimonial, living room cu canapele, spatiu pentru relaxare, Jacuzzi, vedere la mare, plasma TV, DVD, aer conditionat special, servicii VIP.
King Suite are o suprafata de 85mp si o terasa de 140m2; are hol, dormitor cu pat matrimonial, baie cu Jacuzzi, living room cu canapele, vedere la mare, sezlonguri pe terasa, servicii VIP.
Presidential suite are o suprafata de 108mp si o terasa de 76mp; are hol, dormitor cu pat matrimonial, baie cu Jacuzzi, living room cu canapele, bar, vedere la mare, sezlonguri pe terasa, servicii VIP.
K1 Suite are o suprafata de 80m2; are 2 paturi matrimonial si canapele, baie cu Jacuzzi, sezlonguri pe terasa, vedere la mare, servicii VIP.
K2 Suite are o suprafata de 80m2; are 2 paturi matrimonial si canapele, baie cu Jacuzzi, vedere la mare, servicii VIP Black room suite are o suprafata de 80m2; este complet decorat in negru, are 2 paturi matrimonial rotunde, canapele, baie cu Jacuzzi, vedere la mare, servicii VIP.

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachete charter Tarom 7 nopti – incepand de la 813 euro/persoana.

Plecari din Bucuresti, luni si joi in perioada 6 mai 2013 – 9 septembrie 2013.

Pentru a consulta oferta descarca oferta Early Booking pana la data de 28.02.2013 sau pana la data inscrisa in dreptul fiecarui hotel.

Hotelul este situat pe plaja din Lara, la 15 km de centrul orasului Antalya si la 11 km de aeroportul international.

Hotelul este situat pe plaja din Lara, la 15 km de centrul orasului Antalya si la 11 km de aeroportul international.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii