Destinatie:
Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: http://www.diamondcliff.com/

Descriere hotel

Diamond Cliff Resort & Spa se află pe un teren cu grădini frumoase, cu suprafața de 8 hectare, lângă orașul Patong. Aeroportul Internațional Phuket este situat la 45 de minute de mers cu mașina. Centrul comercial popular Jungceylon și Bangla Road sunt la aproximativ 2 km. Puteți face o plimbare de 20 minute cu serviciul de transfer gratuit de la complex la plaja Paradise.

Facilitati: Complexul oferă vedere la Marea Andaman și plaja Kalim și 6 opțiuni de luat masa și 3 piscine. Vă puteți bucura de o băutură gratuită la sosire și de fructe gratuite de la magazinul hotelului. Diamond Cliff oferă serviciu gratuit de transfer programat la centrul orașului Patong.

Restaurante: Opțiunile de luat masa de la Diamond Cliff includ mâncăruri din bucătăria internațională, thailandeză, japoneză, coreeană și specialități din fructe de mare. Ceaiul și produsele de patiserie pot fi savurate la The Sea Café.

Camerele de la Cliff Diamond Spa Resort au balcon privat cu vedere superbă la apusul de soare. Fiecare cameră include podea din lemn lustruit și TV cu canale prin cablu/satelit. Se oferă minibar și frigider.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii