Destinatie: |
Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: www.diamondhotel.gr

Descriere hotel

Localizare: situat in Kos, la o distanta de 24 km fata de aeroport si la 5 km fata de centrul orasului Kos, la 50m de plaja.

Facilitati: 96 camere din care 54 camere standard, 25 junior suites, 10 maisonettes si 7 diamond suites, 1 restaurant principal, 1 restaurant a-la-carte cu specific italienesc, cafenea, lobby bar, piscina exterioara si interioara, piscina pentru copii, sala de conferinte, amfiteatru, centru fitness, centru SPA, teren de tenis de camp, piste pentru jogging si ciclism, miniclub pentru copii intre 3-14 ani.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu balcon/terasa, parchet, aer coditionat, minibar, seif, TV LCD, telefon, conexiune internet.Alte tipuri de camere (pentru care rezervarea si oferta se efectueaza la cerere): Junior Suite Pool View/Sea View (minim 2/maxim 3 persoane); Junior Suite Pool Front (minim 2/maxim 3 persoane); Maisonette ( 2 adulti + 2 copii); Diamond Suite (minim 2 /maxim 3 persoane).

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachet Charter Tarom 7 nopti – incepand de la835  euro de persoana

Plecari din Bucuresti in fiecare Miercuri in  perioada 19 Iunie – 25 Septembrie 2013

Pentru a consulta oferta completa Descarca Oferta Early

Hotelul este situat in Kos, la o distanta de 24 km fata de aeroport si la 5 km fata de centrul orasului Kos, la 50m de plaja.

Hotelul este situat in Kos, la o distanta de 24 km fata de aeroport si la 5 km fata de centrul orasului Kos, la 50m de plaja.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii