Destinatie: | |
Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: www.sivotadiamond.gr/

Descriere hotel

Localizare: Sivota Diamond Spa Resort este un hotel modern de 5 stele care are vedere la Marea Ionică, fiind situat în Syvota, în Igoumenitsa. Complexul oferă parcare gratuită şi acces gratuit la internet.

Dotari camere: Camerele confortabile de la Complexul Sivota Diamond Spa sunt decorate modern. Acestea au fost proiectate astfel încât să pună în valoare materialele de construcţie şi decoraţiunile locale. Toate camerele au balcon privat cu vedere la mare, munte sau port.

Complexul Sivota Diamond Spa are 3 restaurante care oferă mâncăruri de calitate superioară din bucătăria grecească şi internaţională. Oaspeţii pot savura cocktailuri la snack barul de lângă piscină.

Complexul Sivota Diamond are un centru spa complet echipat, precum şi un centru de fitness. Oaspeţii au acces gratuit la piscinele interioare încălzite, la hamam, saună şi la centru de fitness.

Complexul este construit pe un deal înalt din Sivota, fiind orientat spre celebra plajă Bella Vraka. În Golful Bella Vraka, oaspeţii pot admira vederea la insula Mourtemeno şi pot înota în apele limpezi.

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachete charter Tarom 7 nopti – incepand de la 616 euro/persoana.

Plecari din Bucuresti, in fiecare sambata in perioada 8 iunie 2013 – 7 sep 2013.

Aceasta oferta este valabila pentru Early booking. .

Pentru a consulta preturile  descarca oferta completa

Sivota Diamond Spa Resort este un hotel modern de 5 stele care are vedere la Marea Ionică, fiind situat în Syvota, în Igoumenitsa

Sivota Diamond Spa Resort este un hotel modern de 5 stele care are vedere la Marea Ionică, fiind situat în Syvota, în Igoumenitsa

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii