Destinatie: |
Numar stele: 4+
Web-site hotel: http://www.honeymoonpetra.com/starseiten/index.html localizare: Hotelul Hooneymoon Villa se afla la 10 km de aeroportul international si in apropriere de fortareata Skaros. Facilitati hotel: hotelul acopera toate necesitatile turistilor, incluzand si piscine, piscine pentru copii, bar la piscine, zona pentru gratar, centru fitness, Jacuzzi in aer liber, parcare gratis, yachturi si barci cu motor detinute de hotel. Dotari camere: O camera standard include facilitate precum: frigider,filtru de cafea, aer conditionat, televizor, radio/CD-player, telefon cu linie directa, seif, uscator de par, balcon/terasa cu vedere la mare si vulcan

Descriere hotel

Localizare: Hotelul Hooneymoon Villa se afla la 10 km de aeroportul international si in apropriere de fortareata Skaros.

Facilitati hotel: Hotelul acopera toate necesitatile turistilor, incluzand si piscine, piscine pentru copii, bar la piscine, zona pentru gratar, centru fitness, Jacuzzi in aer liber, parcare gratis, yachturi si barci cu motor detinute de hotel.

Dotari camere: O camera standard include facilitate precum: frigider,filtru de cafea, aer conditionat, televizor, radio/CD-player, telefon cu linie directa, seif, uscator de par, balcon/terasa cu vedere la mare si vulcan

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachet Charter Tarom 7 nopti – incepand de la 1250 euro de persoana

Plecari din Bucuresti in fiecare Duminica in  perioada 16 Iunie – 29 Septembrie 2013

Pentru a consulta oferta completa Descarca Oferta de Early Booking pana la 30.04.2013 sau pana la data inscrisa in dreptul fiecarui hotel.

Hotelul Hooneymoon Villa se afla la 10 km de aeroportul international si in apropriere de fortareata Skaros.

Hotelul Hooneymoon Villa se afla la 10 km de aeroportul international si in apropriere de fortareata Skaros.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii