Destinatie:
Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: http://www.jumeirah.com/en/hotels-resorts/dubai/jumeirah-beach-hotel/

Descriere hotel

Hotelul Jumeirah este la 10 minute de mers de Mall of the Emirates. Aeroportul Internaţional Dubai se află la 20 km. Hotelul este amplasat direct pe plaja privata, cu o lungime de 900 metri, din Jumeirah. Zilnic un shuttle bus face legatura cu diverse centre comerciale.

Facilitati: Acest luxos hotel de 5 stele din Dubai are plajă privată şi oferă peste 16 opţiuni de luat masa, 5 piscine şi un perete de alpinism. Oaspeţii tuturor camerelor de la Jumeirah Beach Hotel beneficiază de acces gratuit nelimitat la Parcul Acvatic Wild Wadi. Hotelul insumeaza 617 de camere, suite si vile, dispune de o sala impozanta sala de primire, un piano-bar, un pub englezesc si un coffee lounge. In gradina vasta se afla un impresionant areal de piscine, cu terasa pentru plaja, o piscina separata pentru copii si un loc de joaca. Oferta hotelului este completata de un pasaj cu magazine , un coafor si un salon de infrumusetare.

Restaurante : Jumeirah Beach oferă o gamă largă de mâncăruri din bucătăria internaţională, inclusiv mâncăruri libaneze, argentiniene şi italiene. Multe restaurante au meniu pentru copii. Oaspeţii care doresc să savureze o băutură răcoritoare au la dispoziţie lounge-ul 360 de pe acoperiş şi barul Ocean Blue de la piscină.

Camerele Hotelului Jumeirah Beach sunt spaţioase şi au ferestre din podea până în tavan, oferind vedere la Golful Arabic. Fiecare cameră oferă TV LCD cu canale prin cablu, turndown service seara şi acces gratuit la internet Wi-Fi.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii