Destinatie: |
Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: www.laflorapatong.com

Descriere hotel

La Flora Resort Patong are un stil modern si unic. Este singurul hotel boutique din Patong care ofera vile cu piscina privata. Acest hotel foarte stilat construit intr-un stil foarte contemporan are doua piscine, camere superb decorate, o bucatarie de calitate si o privelisti spectaculoase. Este situat chiar pe plaja Patong, cea mai cunoscuta plaja din Phuket, la doar 1 minut de zona comerciala a statiunii si cateva minute de cluburile si barurile din Patong. Aeroportul Phuket este la 45 de minute distanta. Informatii generale despre hotel


Stil: este un hotel recomandat pentru cupluri care doresc sa aiba parte de liniste si de un hotel cu facilitati moderne, situate chiar pe plaja. Fiind situate in Patong, este ideal pentru cuplurile tinere care doresc sa fie la mica distanta de zona animata din Patong . Facilitati: internet corner, centru spa,  business centre, salon de citit, sala fitness Hotelul dispune de doua piscine lungi cu privelisti spre Marea Andaman. . Restaurante : sunt 2 restaurante in cadrul hotelului si un bar.  The Current of the Sea Restaurant este un loc elegant pentru servirea meselor, avand posibilitatea de a alege dintre 3 locatii: in jurul piscinei, pe veranda de pe acoperisul sau sau in salonul din interiorul restaurantului. Menu international si specialitatile culinare thai sunt servite la acest restaurant pe toata durata zilei. The Surface Restaurant & Bar este un loc foarte potrivit pentru cina, fiind specializat in preparate la gratar, alaturi de cocktailuri, vinuri de colectie si o spectaculoasa priveliste a plajei Patong de pe terasa sa. Variante de cazare


Hotelul dispune de 141 de camere superior dintre care unele cu acces direct la piscina si 21 de camere deluxe. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, mini-bar, aparat de facut cafea, internet wireless. Deluxe Pool View – sunt 30 de astfel de camere. Considerate camerele standard ale hotelului. Sunt situate la etajul 2 al hotelului, cu o suprafata intre 41 si 52 de metri patrati si un mobilier din lemn de tek foarte modern. Au o zona de relaxare in camera si un balcon cu vedere spre piscinele care se intend de-a lungul cladirii. Deluxe Pool Acces – sunt similare cu camerele standard insa se afla la parter, avand o terasa larga in locul balconului si acces direct in piscina de pe terasa proprie. Hotelul dispune de cateva camere si vile speciale disponibile la cerere: Beachfront Grand Pool Villa (cu un dormitor sau 2 dormitoare) cu piscina privata si acces imediat spre plaja, Beachfront Pool Villa, Pool Villa si Sea View Suite.   Explore Advice: rezervati o beachfront pool villa pentru a dispune de o piscina privata cu vedere spre plaja Patong.   Alegeti acest hotel pentru ca:

  • este unul dintre putinele hoteluri situate chiar pe plaja Patong
  • ofera liniste si servicii de calitate in interiorul hotelului si acces usor la zona animata din Patong
  • ofera un excelent raport calitate / pret

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

 

Tip de camera si regim de masa

Tarif Persoana in Camera Dubla /

Noapte

Supliment pentru camera Single

Deluxe Room / BB

79 Euro

78 Euro

Deluxe Pool Acces Room / BB

103 Euro

100 Euro

Tarifele sunt valabile in perioada 01.05 – 31.10.2012 si sunt pe noapte cu mic dejun. Un copil pana la varsta de 12 ani neimpliniti achita 8 Euro / noapte in camera cu 2 adulti, avand pat suplimentar.

Este situat chiar pe plaja Patong, cea mai cunoscuta plaja din Phuket, la doar 1 minut de zona comerciala a statiunii si cateva minute de cluburile si barurile din Patong. Aeroportul Phuket este la 45 de minute distanta.

Este situat chiar pe plaja Patong, cea mai cunoscuta plaja din Phuket, la doar 1 minut de zona comerciala a statiunii si cateva minute de cluburile si barurile din Patong. Aeroportul Phuket este la 45 de minute distanta.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii