Destinatie: |
Regiune - Oras: |
Numar stele: 3
Web-site hotel: http://www.serenahotels.com/serenalakemanyara/

Descriere hotel

Localizare: Lodge-ul este situat in Mto wa Mbu, in nordul Tanzaniei, la 130 km distanta fata de Arusha. Cu masina, se ajunge la hotel din Arusha in doar 2 ore jumatate. In apropiere este o pista de aterizare, pentru cei care aleg sa soseasca cu avionul.

Facilitati: Ridicat pe marginea unui abrupt, cu vedere panoramica catre lacul Manyara, Lake Manyara Serena Safari Lodge isi intampina oaspetii cu o combinatie unica de liniste, frumuseti salbatice care abia asteapta sa fie descoperite si bogatii ornitologice deosebite. Printre sporturile oferite sunt incluse ciclismul montan, canoe si plimbarile prin padure, iar in ceea ce priveste optiunile culturale, excursiile in satele din imprejurimi si dansurile traditionale sunt cele mai atractive. Grupate in jurul unei piscine care margineste orizontul, neobisnuitul lodge dispune de o receptie simpla din lemn, construita in stil traditional african, la care se ajunge printr-un pod peste un parau. Dincolo de receptie se afla restaurantul principal, un bar si o veranda, urmate de piscina. Pe marginea prapastiei, cu privelisti uimitoare asupra lacului, se afla barul de la piscina si un punct de observare. Camerele sunt gazduite intr-o serie de constructii circulare traditionale de doua etaje cu acoperis conic, toate avand vedere catre lac. Pentru a sublinia stralucirea Lacului Manyara si a vietii pasarilor salbatice de aici, arhitectura folosita imbina motive traditionale ale zonei cu motive aviare, in vreme ce fresce in culori vibrante descriu complexul proces de migrare al pasarilor.

Dotati camere: Camerele sunt gazduite in claditi traditionale circulare, cu doua etaje si acoperis conic, insirate de-a lungul marginii falezei pentru a oferi privelisti surprinzatoare. Fiecare camera are veranda, interiorul fiind decorat in culorile lacului – albastru si al pasarilor sale – flamingo roz. In spatele fiecarui pat atarna un spectaculos covor tesut manual in vreme ce mobilierul si accesoriile reflecta motive traditionale Masaai. Camerele standard sunt doatae cu telefon, internet wireless, spalatorie, valet, apa minerala, produse de toaleta, halat de baie, papuci de casa, gustari si bauturi, uscator de par, seif (disponibil la receptie), servicii medicale 24 din 24 ore, mese si patut pentru copii, babysitting.

Lodge-ul este situat in Mto wa Mbu, in nordul Tanzaniei, la 130 km distanta fata de Arusha. Cu masina, se ajunge la hotel din Arusha in doar 2 ore jumatate. In apropiere este o pista de aterizare, pentru cei care aleg sa soseasca cu avionul.

Lodge-ul este situat in Mto wa Mbu, in nordul Tanzaniei, la 130 km distanta fata de Arusha. Cu masina, se ajunge la hotel din Arusha in doar 2 ore jumatate. In apropiere este o pista de aterizare, pentru cei care aleg sa soseasca cu avionul.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii