Destinatie:
Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: www.mandarinoriental.com/hongkong/

Descriere hotel

Mandarin Oriental Hong Kong este situat in inima cartierului Central, un important district comercial si de afaceri, avand vedere spre portul Victoria. Se afla la 40 de minute cu masina fata de aeroport.

Oferă camere elegante, cu TV cu ecran plat, 10 opţiuni pentru servirea mesei, inclusiv restaurantul Pierre decorat cu stea Michelin, un spa şi un centru de fitness. Camerele spaţioase şi elegante de la Mandarin Oriental Hong Kong au ferestre mari din podea până în tavan, cu vedere panoramică spre oraş şi spre port.

Oaspeţii pot utiliza baia de aburi, cada cu hidromasaj şi sauna din centrul spa. Acesta oferă tratamente tradiţionale chinezeşti şi ayurvedice. Centrul de fitness are o piscină interioară încălzită.

Restaurantele si barurile oferite de acest hotel beneficiaza de o reputatie legendara printre cetatenii societatii locale, incat zona Clipper Lounge a hotelului a fost poreclita si “Sufrageria Hong Kong-ului”. Mandarin Oriental dispune de 10 baruri si restaurante, 3 dintre ele cu decoratiunea de stea Michelin, si fiecare avand caracteristici distinct.

Facilitati: 501 camere si suite cu vedere la oras sau la port, 10 baruri si restaurante, sali de conferinta, centru spa, centru fitness, piscina interioara.

Camere: 501 camere si suite cu vedere la oras sau la port, cu marimi incepand de la 44 mp pan ala 292 mp. Printre facilitatile incluse: TV ecran plat de 37”, 2 linii telefonie, internet wi-fi (contra-cost), kit business, aer conditionat, CD si DVD player, mini-bar, seif electronic, room-service 24h, presa zilnica, facilitate preparare ceai & cafea, halate de baie, uscator de par.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii