Destinatie: |
Regiune - Oras: |
Numar stele: 4
Web-site hotel: http://www.mandraki-skiathos.gr/

Descriere hotel

Localizare: Aflat în zona Koukounaries, Mandraki Village este situat chiar în zona protejată a Lacului Strofilia, într-o locaţie de invidiat, cu grădini superb mirositoare.

Descriere: Hotelul combină ospitalitatea de familie tipic grecească, cu seninătate şi individualitate. Oaspeţii hotelului Mandraki Village  se pot bucura de posibilitatea de a practica înot şi o gamă largă de alte sporturi acvatice în apa limpede ca cristalul a plajei din Koukounaries, care se află la doar 200 de metri depărtare. Puteţi folosi şi piscina hotelului, în timp ce alte facilităţi şi servicii, cum ar fi cafeneaua restaurant Elia şi barul de la piscină, sunt disponibile pentru confortul dvs.

Parcurile, situate la aproximativ 200 de metri de hotel, duc spre plajele Koukounaries. Plaja însăşi a câştigat premii şi este considerată a fi una dintre cele mai frumoase patru plaje din lume. Plaja vă aşterne o minunăţie în faţa ochilor în orice moment al zilei. Alte plaje frumoase din partea de nord a insulei sunt plajele Mandraki şi Elia, după care am numit hotelul şi restaurantul din incintă.

Distanţa până la aeroportul Skiathos este de aproximativ 14 km.

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachet Charter Tarom 7 nopti – incepand de la 450 Euro de persoana

Plecari din Bucuresti in fiecare Sambata in  perioada 1 Iunie – 14 Septembrie

Aflat în zona Koukounaries, Mandraki Village este situat chiar în zona protejată a Lacului Strofilia, într-o locaţie de invidiat, cu grădini superb mirositoare.

Aflat în zona Koukounaries, Mandraki Village este situat chiar în zona protejată a Lacului Strofilia, într-o locaţie de invidiat, cu grădini superb mirositoare.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii