Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: http://www.maritim.com/en/hotels/mauritius/hotel-mauritius

Descriere hotel

Proiectat atât pentru turişti cât şi pentru călatorii de afaceri, Maritim Hotel Mauritius este situat ideal în Balaclava; una dintre cele mai populare locaţii din oraş. De aici, oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraş plin de viaţă are de oferit. Pentru aceia dintre dvs. care doresc să se aventureze pe-afară, Water Lili scufundări, Stella Maru scufundări, Caravelle scufundări sunt doar câteva dintre atracţiile disponibile pentru vizitatori.

La Maritim Hotel Mauritius, niciun efort nu este precupeţit pentru a face oaspeţii să se simtă confortabil. Pentru aceasta, hotelul oferă cele mai bune servicii şi dotări. În timp ce sunt cazaţi în această locaţie minunată, oaspeţii se pot delecta cu transfer hotel/aeroport, facilităţi persoane cu handicap, room service 24 de ore, salon, bar piscină.

Maritim Hotel Mauritius găzduieşte 215 dormitoare, fiecare amenajate cu gust pentru a furniza servicii plăcute cum ar fi cabină de duş, acces internet, cabină de duş şi cadă separate, acces internet (wireless), cadă de baie. Fie că eşti pasionat de fitness sau doar cauţi un mod de relaxare după o zi grea, vei fi încântat de facilităţile de recreere de top cum ar fi saună, grădină, spa, centru de fitness, baie cu aburi. Maritim Hotel Mauritius este un loc ideal de cazare pentru turiştii ce caută şarm, confort şi comoditate în Insula Mauritius.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii