Destinatie: |
Regiune - Oras: |
Numar stele: 4
Web-site hotel: http://www.mediterraneanbeach.eu

Descriere hotel

Localizare: Hotelul Mediterranean Beach este situat pe plaja Agia Paraskevi (inainte de Monolithos) si este construit intr-un stil traditional Aegean, extinzandu-se 14 000 de m patrati cuprinzand gradini, toate unitatile de cazare si plaja privata. Situat in Monolithos pe plaja, la 8 km fata de Fira – capitala insulei, si 3 km fata de Kamari.

Facilitati hotel: hotelul dispune de 72 camere modern amenajate, receptie, restaurant, bar, piscina olimpica, Snack bar la piscina, piscine pentru copii si sugari, sauna, volei pe plaja, tenis de masa, magazine de cadouri, de carti, loc de joaca pentru copii, room service, seif(la costuri suplimentare), plaja private cu umbrele si sezloange, sporturi de apa: sky jet, scuba diving, TV si video lounge.

Facilitati camere: telefon, mini-frigider, muzica, TV, A/C, grup sanitar complet utilat, uscator de par, balcon/terasa.

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachet Charter Tarom 7 nopti – incepand de la 562 euro de persoana

Plecari din Bucuresti in fiecare Duminica in  perioada 16 Iunie – 29 Septembrie 2013

Pentru a consulta oferta completa Descarca Oferta Early Booking pana la 30.04.2013 sau pana la data inscrisa in dreptul fiecarui hotel.

Hotelul Mediterranean Beach este situat pe plaja Agia Paraskevi (inainte de Monolithos), la 8 km fata de Fira – capitala insulei, si 3 km fata de Kamari.

Hotelul Mediterranean Beach este situat pe plaja Agia Paraskevi (inainte de Monolithos), la 8 km fata de Fira – capitala insulei, si 3 km fata de Kamari.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii