Destinatie:
Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: https://www.melia.com/en/hotels/united-arab-emirates/dubai/melia-dubai/index.html

Descriere hotel

Hotelul Melia Dubai este la 15 km de Aeroportul Internaţional Dubai. Se afla în centrul zonei istorice a oraşului Dubai, la mică distanţă de mers pe jos de zonele de cumpărături şi comerciale principale, Muzeul Dubai, Khor Dubai, Centrul de Patrimoniu al oraşului şi piaţa Gold Souk.

Facilitati: Hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer la Jumeirah Beach Park şi la centrul de convenţii şi expoziţii din Dubai. Oaspeţii au la dispoziţie locuri de parcare gratuite în parcarea privată a hotelului. Oaspeţii se pot relaxa lângă piscina în aer liber de pe acoperiş sau la centrul spa de mari dimensiuni.

Restaurante : Hotelul are 2 restaurante, Signature by Sanjeev Kapoor şi Azalya International Buffet Restaurant, care servesc preparate culinare internaţionale moderne. Există şi baruri tematice, cum ar fi Estrellas, care serveşte tapas spaniole şi Alfonso X Sushi & Cigar Lounge.

Camerele sunt amenajate în stil modern şi includ o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat. Baia are cadă, duş şi articole de toaletă gratuite

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii