Destinatie: |
Regiune - Oras: |
Numar stele: 3
Web-site hotel: http://www.porto-kalamaki.gr/

Descriere hotel

Localizare: Hotelul Porto Kalamaki este situat la doar 4 km de oraşul pitoresc Chania şi la 100 de metri de plaja din Kalamaki

Facilitati hotel: În inima complexului hotelier există o piscină mare în aer liber şi una mai mică în apropiere pentru copii, oferind momente de distracţie şi oferă divertisment oaspeţilor toată ziua. Există, de asemenea, un snack bar la piscină cu şezlonguri şi umbrele de soare prevăzute gata de utilizare. Seara, există diverse evenimente tematice, a avut loc în barul de la piscină atmosferice, cum ar fi spectacole de jazz, latină sau rock nopţi, nopţi cretane madinada şi desigur o mulţime de dans. Duminică loungers şi umbrele de soare sunt oferite pe plaja de nisip. Această proprietate pune la dispoziţia oaspeţilor un centru de înfrumuseţare, un bistrou şi un lift. Are de asemenea o cafenea, un birou pentru ȋnchiriere autovehicule şi delicatese. Oaspeţii vor găsi de asemenea un magazin mixt în incinta hotelului.

Dotari camere: Camerele au o atmosferă liniştitoare şi sunt dotate cu mobilier modern. Fiecare cameră are un TV, telefon cu linie directă, individual reglementate aer condiţionat şi o chicinetă cu mini-frigider şi ceai şi cafea. O baie privată cu duş şi uscător de păr, de asemenea, oferă în toate camerele standard.

 

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachet Charter Tarom 7 nopti – incepand de la 319  Euro de persoana

Plecari din Bucuresti in datele: 3, 10 si 17 iunie 2013

Pentru a consulta oferta completa Descarca Oferta

 

Hotelul Porto Kalamaki este situat la doar 4 km de oraşul pitoresc Chania şi la 100 de metri de plaja din Kalamaki

Hotelul Porto Kalamaki este situat la doar 4 km de oraşul pitoresc Chania şi la 100 de metri de plaja din Kalamaki

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii