Destinatie: |
Regiune - Oras: |
Numar stele: 5+
Web-site hotel: http://www.royalmyconian.gr/en/welcome-to-the-royal-myconian-hotel.html

Descriere hotel

Localizare: Royal Myconian 5* este hotel luxos, face parte din grupul Myconian Collection Hotels & Resorts si este cel mai luxos hotel de pe insula Mykonos, fiind unic sub toate aspectele. Este amplasat pe plaja din Elia, la 11 km fata de centrul Mykonos, la 12k m fata de aeroport si la 11 km fata de Portul Vechi.

Facilitati hotel: Hotelul Royal Myconian 5* are o capacitate de 103 camere si dispune de: receptie, salon, restaurant, 3 baruri, centru Thalassa, sporturi de apa, calarie, scuba diving, baby sitting, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte, parcare, TV corner, internet, magazine, coafor, jacuzzi, sauna, sala de gimnastica, squash, mini golf, tenis de masa.

Dotari camere: Royal Myconian are camerele duble Deluxe si Deluxe cu jacuzzi. Camerele au o suprafata de 28 mp si dispun de urmatoarele facilitati: TV LCD, CD/DVD/MP3 player, Internet wi-fi gratuit, aer conditionat, telefon, minibar, seif, feon, masa de calcat, baie cu cada.

 

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachet Charter Tarom 7 nopti – incepand de la 911 euro de persoana

Plecari din Bucuresti in fiecare Miercuri in  perioada 17 Iunie – 09 Septembrie 2015

Pentru a consulta oferta completa Descarca Oferta

Hotelul este amplasat pe plaja din Elia, la 11 km fata de centrul Mykonos, la 12k m fata de aeroport si la 11 km fata de Portul Vechi.

Hotelul este amplasat pe plaja din Elia, la 11 km fata de centrul Mykonos, la 12k m fata de aeroport si la 11 km fata de Portul Vechi.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii