Destinatie:
Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: http://www.salaresorts.com/phuket/default-en.html

Descriere hotel

Hotelul este situat in N-V Phuketului, in frumoasa regiune Mai Khao Beach si la doar 15 minute distanta de aeroport. Atat cunoscutul teren de golf ‘’Blue Canyon’’, cat si pitorescul golf Phang Nga se afla la mica distanta de hotel.

Facilitati: SALA Phuket Resort & Spa este un complex luxos de vile. Resortul cuprinde un total de 79 de camere, vile si suite, 63 dintre acestea dispun de piscina privata. In acest resort, stilul arhitectonic portughez se imbina intr-un mod unic cu stilul sudic thailandez. Printre dotarile hotelului se numara 2 piscine mari in apropierea plajei, invecinate cu restaurantul si barul. In plus mai exista un lobby bar, Sala Spa, o sala de fitness, o librarie precum si un magazin de suveniruri. Internet wireless va sta la dispozitie gratuit in intregul complex.

Restaurante : Puteţi savura mesele pe acoperişul complexului SALA Phuket, de unde puteţi admira privelişti panoramice ale plajei. Se servesc preparate internaţionale, thailandeze şi din fructe de mare. Vă puteţi delecta cu vinuri şi cocktailuri la barul de pe plajă şi în barul din hol, în timp ce vă destindeţi în atmosfera relaxantă.

Camerele şi vilele complexului SALA au televizoare cu ecran plat cu recepţie prin cablu şi playere DVD. Vilele sale oferă băi în aer liber. Acestea includ căzi freestanding (cu suport separat) cu vedere la piscină. Se oferă acces gratuit la internet Wi-Fi.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii