Destinatie: |
Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: http://www.hotelsamara.com/index.html

Descriere hotel

Localizare: Hotel Samara Bodrum este situat la 27 km de aeroportul din Bodrum, la 8 km de centrul orasului Bodrum, la 3 km de localitatea Torba, pe malul marii. Hotelul este situat într-un colt de rai din regiunea Marii Egee. Este înconjurat de spatii verzi imense, ofera o bucatarie variata, servicii de calitate. Locul perfect pentru un sejur al familiilor cu copiii.

Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant a la carte, palm bar, panorama bar, sea bar, snack bar, olive bar, miniclub, 24 h room service, spalatorie, doctor la cerere, babysitter, fitness, sauna, jacuzzi, baie turceasca, masaj, centru infrumusetare, piscina interioara, volei de plaja, boccia, sala de jocuri, piscina exterioara, tenis, sporturi de apa, mini teren de golf, teren tenis. Plaja este privata.

 Dotari camere: Hotelul dispune de 250 camere incluzand : 1 suita presidentiala, 9 suite superb senior, 13 suite fabulous junior , 7 camere conectate, 8 camere nefumatori si camere standard. Camerele au: aer conditionat, tv, telefon, seif, minibar, internet wireless in zona de lobby si sunt cu vedere la mare, la piscina sau la gradina. Hotelul este deschis tot anul .

 

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachet Charter Tarom 7 nopti – incepand de la 594 euro de persoana

Plecari din Bucuresti in fiecare joi in perioada 23.05. 2013 – 03.10.2013

Pentru a consulta oferta completa Descarca Oferta

Hotel Samara Bodrum este situat la 27 km de aeroportul din Bodrum, la 8 km de centrul orasului Bodrum, la 3 km de localitatea Torba, pe malul marii.

Hotel Samara Bodrum este situat la 27 km de aeroportul din Bodrum, la 8 km de centrul orasului Bodrum, la 3 km de localitatea Torba, pe malul marii.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii