Destinatie:
Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: http://www.sofitel.com/gb/hotel-6541-sofitel-dubai-the-palm-resort-spa/index.shtml

Descriere hotel

Situat în celebrul arhipelag Palm Jumeirah, Sofitel Dubai The Palm este un complex în stilul unei insule polineziene. Parcul acvatic Atlantis Aqua se află la 700 de metri de Sofitel Dubai The Palm. Burj Khalifa şi Dubai Mall sunt la 20 de minute de mers cu maşina de complex. Aeroportul Internaţional din Dubai este la 35 de minute de mers cu maşina.

Facilitati: Asigură acces gratuit la internet Wi-Fi, 8 restaurante, 7 baruri şi un club de noapte. De asemenea, oferă o plajă privată, 3 piscine şi clubul pentru copii Amura.Centrul spa So asigură 28 de camere de tratamente, o piscină cu apă de mare, o saună şi tratamente de înfrumuseţare franţuzeşti, inclusiv masaje. So Fit este o sală de fitness ultramodernă, echipată cu aparate cardio de ultimă oră. Pentru activităţi pline de aventuri, oaspeţii au acces la un debarcader şi la 2 terenuri de tenis.

Restaurante : Oaspeţii hotelului pot savura preparate din diverse bucătării, de la delicatese internaţionale şi franceze până la specialităţi asiatice şi italiene. Porter House oferă grătare şi fripturi suculente, în timp ce Maui Beach serveşte cocktailuri lângă plajă.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii