Regiune - Oras: |
Numar stele: 3
Web-site hotel: http://www.theaddress.com/en/hotels/the-address-downtown-dubai/

Descriere hotel

Hotelul The Address Downtown Dubai este amplasat in inima Downtown Dubai, lângă Souk Al Bahar. Dintre atracţiile populare din apropiere fac parte celebrul zgârie-nori Burj Khalifa şi centrul comercial Dubai, cel mai mare din lume. Hotelul din acelasi grup hotelier ‘’The Palace- The Old Town’’, se gaseste in imediata apropiere. Aeroportul international Dubai se afla la doar 15 minute de mers cu masina.

Facilitati: Amplasat într-o clădire uimitor de mare cu vedere peste fântâna din Dubai, The Address este un hotel sofisticat, cu camere premiate, o piscină infinită, o sală de gimnastică deschisă 24 de ore pe zi şi un centru spa holistic panoramic. Centrul de fitness este deschis permanent, iar un areal de piscine invita la relaxare. In intregul hotel exista acces la internet. Un serviciu de transfer cu limuzina este disponibil la cerere. La cerere se pot aranja, de asemenea, transferuri de la/la aeroport. Parcarea privată este disponibilă gratuit. Centrul Spa ofera, pe langa masaj si tratamente de infrumusetare, o baie cu aburi, un salon de manichiura si un coafor.

Restaurante : Puteţi alege între 7 restaurante gastronomice diferite, care servesc o varietate de preparate, de la asiatice la latino, precum şi specialităţi din Orientul Mijlociu, locale. Barul Neos este situat la etajul 63 al hotelului şi are vedere spre orizontul în continuă schimbare al oraşului Dubai.

Camere: Hotelul exclusivist insumeaza 196 de camere si Suite cu design modern. Combinând decoraţiunile de inspiraţie etnică cu facilităţile hi-tech, toate camerele de la The Address sunt spaţioase şi au un salon dotat cu TV cu ecran plat şi canale prin satelit şi iPod docking station.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii