Destinatie: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: http://www.velassaru.com/

Descriere hotel

Localizare 

Intr-o frumoasa laguna cu ape turcoaz si plaja cu nisip alb, inconjurat de o vegetatie tropicala abundenta. Insula se afla la aproximativ 12 km de aeroportul Male, fiind accesibila cu barca rapida in cca 25 minute.

Facilitati 

Una dintre cele mai frumoase intinderi de plaja din Maldive, restaurant principal, 4 restaurante a la carte, 2 baruri, cascada, posibilitate de inchiriere CD-uri/DVD-uri, statie de acces internet gratuit (in biblioteca), acces gratuit la internet wireless, infirmerie.  Hotelul ofera seri de divertisment, „Cinema sub stele” o data pe saptamana, excursii cu barca (spre exemplu plimbari traditionale la apusul soarelui, contra cost), centru de fitness si de tenis (cu echipament contra cost), alte facilitati contra cost: windsurfing, kite surfing, schi nautic, wakeboarding, ski jet, catamaran, caiac, barca banana, pescuit la mare adancime, centru Spa cu baie de aburi, jacuzzi, yoga, diverse masaje si tratamente de infrumusetare. Insula ofera de asemenea conditii ideale pentru scufundari, cursuri si excursii pentru scufundari si snorkeling, pentru o taxa.

Dotari deluxe bungalow

Suprafata de aproximativ 70 mp, baie semi-deschisa cu dus si cabina de dus separata in aer liber, uscator de par, TV, DVD player, telefon, acces gratuit la internet wireless, aer conditionat, ventilator de tavan, minibar, facilitati pentru ceai/cafea, terasa.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii