Regiune - Oras: |
Numar stele: 5
Web-site hotel: http://www.luxresorts.com/en/hotel-mauritius/luxgrandgaube

Descriere hotel

Când vizitaţi Insula Mauritius, vă veţi simţi ca acasă la LUX* Grand Gaube, care oferă cazare şi servicii de calitate. Centrul oraşului este situat la doar 29.00 Km distanţa iar la aeroport poate ajunge în 75 minute. Un ecosistem bine păstrat şi proximitatea faţă de Gaube navigaţie, Gaube Windsurf, Fabrica de zahăr dau acestui hotel un şarm special.

Naiade este renumit pentru serviciile sale de calitate şi personalul amabil, iar LUX* Grand Gaube se ridică la înălţimea aşteptărilor. Facilităţile de top de la acest hotel includ concierge, magazine în hotel, seif, lift, bar piscină.

În plus, toate camerele de oaspeţi dispun de o gamă largă de dotări cum ar fi televizor LCD/cu plasmă, uscător de păr, cinematograf intern, ventilator, halate de baie pentru a mulţumi şi cel mai exigent oaspete. Acest hotel oferă multe oportunităţi unice de recreere cum ar fi cameră de jocuri, jacuzzi, piscină exterioară, sporturi acvatice (nemotorizate), saună. Oricare ar fi motivul pentru care vizitaţi Insula Mauritius, LUX* Grand Gaube este locul perfect pentru o pauză antrenantă şi incitantă.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii