Destinatie:
Regiune - Oras: |
Numar stele: 3

Descriere hotel

Locația: Complexul este situat între stațiunile Moraitika şi Messonghi, la Marea Ionică (22 km la sud de Corfu Town şi 20 km de aeroport).

Complexul Messonghi Beach a fost extins în ultimii ani, fiecare extindere însemnînd o adăugare de facilități. Clădirile și facilitățile hotelului sunt înconjurate de o gradina cu vegetație luxurianta, din curtea hotelului plecând o alee spre plaja. Datorita poziției ocupate în cadrul insulei și a facilităților oferite, acest hotel este una din cele mai populare destinatii din Corfu.

Facilitățile camerelor: Cazarea se va efectua numai in camere deluxe. Toate camerele sunt dotate cu baie cu duş/WC, balcon, telefon, radio, TV, aer condiționat, fridider, seif (contra cost)

Facilități hotel: acesta dispune de 2 restaurante, baruri, 4 piscine exterioare, loc de joacă pentru copii, magazine, sală internet, sală conferință, posibilitate practicare sporturi, sala fitness.

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachete charter Tarom 7 nopti – incepand de la 575,5 euro/persoana.

Plecari din Bucuresti, luni in perioada 15 iunie 2015 – 21 septembrie 2015.

Pentru a consulta oferta completa descarca oferta Standard.

Complexul este situat între stațiunile Moraitika şi Messonghi, la Marea Ionică (22 km la sud de Corfu Town şi 20 km de aeroport).

Complexul este situat între stațiunile Moraitika şi Messonghi, la Marea Ionică (22 km la sud de Corfu Town şi 20 km de aeroport).

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii