Destinatie: |
Regiune - Oras: |
Numar stele: 3
Web-site hotel: http://www.pantokratorhotel.com/

Descriere hotel

Descriere: Hotel Pantokrator ofera 100 de camere (66 de lux, 34 standard). Cele 66 de camere de lux sunt decorate aproape fiecare diferit – 57 de design-uri diferite. Fiecare camera are telefon propriu, toaleta, aer conditionat, frigider, DVD Player, TV, wi-fi (disponibil de la receptie) si balcoane private cu panorame splendide ale Marii Ionice orasului Corfu si restul insulei.

Facilitati: restaurant, piscina, bar, snack bar, receptie 24 ore, gradina, terasa, TV prin satelit, room service, parcare inclusa in tariful camerei, serviciu de inchiriere masini, serviciu de schimb valutar, vedere la mare si munte, mic dejun in regim bufet, fax & xerox, seif, depozit de bagaje, acces la internet, biliard, masa de tenis, karaoke, jacuzzi, spatii pentru fumatori.

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachete charter Tarom 7 nopti – incepand de la 458,5 euro/persoana.

Plecari din Bucuresti, in zile de luni in perioada 15 iunie 2015 – 21 septembrie 2015.

Pentru a consulta oferta completa descarca Oferta Standard.

Hotelul este localizat in apropiere de satul Barbati, unul dintre cele mai pitoresti sate din Corfu, cu vedere la marea Ionica.

Hotelul este localizat in apropiere de satul Barbati, unul dintre cele mai pitoresti sate din Corfu, cu vedere la marea Ionica.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii