Destinatie: |
Regiune - Oras:
Numar stele: 5
Web-site hotel: http://www.sheratonmaldives.com/

Descriere hotel

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa  se află pe insula privată Furanafushi, cu nisip alb, ape cristaline și apus de soare auriu. Resortul se află la cel mult 25 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internațional Male.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa ofera multiple posibilitati de agrement. Piscina cu cascada si bazin pentru copii este amplasata exact in centrul resortului si dispune de o zona vasta in care se poate sta la plaja. Shine Spa for Sheraton oferă tratamente, cum ar fi  masajele corporale complete si tratamentele faciale. De asemenea, complexul ofera facilitati pentru practicarea sporturilor nautice, centru pentru scufundari, cursuri de yoga si centru de fitness.

Camerele au decor tradițional, mobilier modern, aer condiționat și vedere la grădină, plajă sau mare. Toate camerele includ un TV cu ecran plat și minibar. Băile private sunt dotate cu cadă sau duș. De asemenea, se oferă room service nonstop.

Puteti opta pentru Feast All-day Dining și restaurantul Sand Coast în aer liber oferă mâncăruri din bucătăria internațională. De asemenea, puteți să savurați fripturi și fructe de mare la Sea Salt – Beach Grill și mâncăruri din bucătăria thailandeză la Baan Thai. Băuturi sunt servite la Barul Anchorage, Barul Drifters Sports și barul pe plajă.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii