Destinatie: |
Regiune - Oras: |
Numar stele: 4
Web-site hotel: www.starbeachvillage.gr

Descriere hotel

Localizare: situat la 50m de plaja (in spatele clubului de distractie STAR BEACH FUN CLUB), la 10 min de mers pe jos fata de centrul statiunii Hersonissos.

Facilitati: restaurant principal cu bufet international si grecesc, snack bar la piscina, restaurant asiatic a la carte, lobby bar, 700m2 de piscina cu sectiune pt copii, Jacuzzi, sala TV, internet cafe, program animatie, minimarket, sala fitness, minifotbal, baschet, Spa (tratament, masaj, sauna), facilitati la clubul de distractie si Water park : 5 piscine cu jocuri pt copii, minitobogane de apa, jacuzzi, 4 tobogane de apa gigantice, teren de joaca pt copii, mini spa, trambulina, bungee jumping, gimnastica, body piercing si tatuaje, baruri, restaurante, sporturi de apa (parasailing, skijet, banana, scuba diving).

Dotari camere: 28m2, chicineta utilata complet, TV satelit, acces internet, A/C individual, seif, uscator de par.

Descarca Oferta Completa Detalii tarif

Pachet Charter Tarom 7 nopti – incepand de la 512 Euro de persoana

Plecari din Bucuresti in fiecare Marti si Vineri  in  perioada 07Mai  – 24 Septembrie

Pentru a consulta oferta completa Descarca Oferta de Early Booking pana la 30.04.2013 sau pana la data inscrisa in dreptul fiecarui hotel.

Hotelul Star Beach Village situat la 50m de plaja (in spatele clubului de distractie STAR BEACH FUN CLUB), la 10 min de mers pe jos fata de centrul statiunii Hersonissos.

Hotelul Star Beach Village situat la 50m de plaja (in spatele clubului de distractie STAR BEACH FUN CLUB), la 10 min de mers pe jos fata de centrul statiunii Hersonissos.

021 233 4775
sau ia legatura cu noi folosind formularul:


captcha
* campuri obligatorii